Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Το όνομα της εταιρίας ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ είναι γνωστό για τη δραστηριοποίησή του στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού εδώ και τρεις δεκαετίες.Η εταιρεία Β. ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ αποτελεί τη συμπλήρωση της οικογενειακής μας επιχείρησης Ι. ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΕΠΕ στο τομέα των πρώτων υλών καφέ και συναφών προϊόντων για το κλάδο της καφεστίασης.

Οι εταιρείες μας, διαθέτουν ευρεία ποικιλία προϊόντων και εξοπλισμού. Καφέ εσπρέσο σε κόκκους, ταμπλέτες, κάψουλες για όλους τους τύπους των μηχανών καφέ. Καφέ ελληνικό και καφέ φίλτρου καθώς επίσης και πληθώρα άλλων ροφημάτων, τσαγιού, σοκολάτας και άλλων συμπληρωματικών υλικών, σιρόπια, πουρέδες φρούτων, γρανίτες, κλπ. και φυσικά διαθέτει και υποστηρίζει στην αγορά, ευρεία ποικιλία μηχανημάτων μαζικής εστίασης, για κάθε εφαρμογή του πελατολογίου της.

Εξειδίκευσή μας αποτελεί, η διάθεση και υποστήριξη όλου του σχετικού εξοπλισμού επαγγελματικών μηχανών καφέ espresso ξεκινώντας από την εγκατάσταση, τη τεχνική υποστήριξη (service με γνήσια ιταλικά ανταλλακτικά και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό από τα εργοστάσια κατασκευής των μηχανών) και όλων των αξεσουάρ : μύλους καφέ, blender, μίξερ, βραστήρες, φραπιέρες, σοκολατιέρες και ότι άλλο σχετικό μπορεί να ζητηθεί από ένα επαγγελματία του χώρου.


Στόχος της εταιρείας μας είναι η μακροπρόθεσμη ικανοποίηση των πελατών μας σε όλο το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών. Από τη πρώτη ύλη μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Εμπιστευθείτε μας και ασχοληθείτε δημιουργικά με τους πελάτες σας.